Nei- therapie

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode die helpt om te kijken naar de emotionele blokkades achter een fysieke of mentale klacht. Je krijgt inzicht in de emotie die jou op dit moment het meest blokkeert. 

Het is een unieke methode om emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen en direct op te lossen

De oplossing voor uiteenlopende klachten

Je komt snel tot te kern en geeft direct waardevolle inzichten.

Werkt snel en effectief

2 à 3 sessies kunnen voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen.

Fysiek of op afstand

Je bent van harte welkom in mijn praktijk, maar de behandeling is ook via beeldbellen mogelijk.

Met behulp van mijn biotensor ga ik in gesprek met je onderbewustzijn. De biotensor vangt stressreactie in het lichaam op als er een disbalans is, zoals blokkades, emoties en trauma’s. Het vertaalt wat er in ons onderbewustzijn speelt naar ons bewustzijn. Waardoor verborgen patronen en blokkades aan het licht komen. Je onderbewustzijn draagt altijd de waarheid in zich, vanuit jouw unieke frequentie.

Met behulp van een werkmodel vanuit de vijf elementen, onderzoek ik welke emoties je momenteel belemmeren om lekker in je vel te zitten. We gaan dieper in op de oorsprong van deze emoties, om ze vervolgens aan te pakken en los te laten. Zo kun jij meer rust en ontspanning ervaren in je dagelijks leven.

NEI therapie Roosendaal

Als een emotie of een gebeurtenis niet goed wordt verwerkt, kan het zich vastzetten in je systeem. In het celgeheugen van je organen om precies te zijn. 

Al dit soort onverwerkte emoties en patronen zijn aanwezig in je systeem. Hier heb je niet direct last van. Op het moment dat een situatie in het hier en nu je triggert, dan pas wordt de oude onverwerkte emotie geactiveerd en voel je deze bovenop de huidige emotie en kan je overweldigt worden. 

Om een emotie goed te kunnen verwerken, moeten beide hersenhelften goed kunnen samenwerken. Maar als je het onbewust niet weet, kun je dit dus ook niet begrijpen.

De rechter hersenhelft is je gevoelskant, je intuïtie.
De linker hersenhelft is je verstand, je ratio.

Met NEI maken we het onbewuste bewust, zodat er weer balans is en de hersenhelften weer met elkaar kunnen communiceren. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

NEi therapie Roosendaal

Heb je interesse?

Je kunt een losse NEI-behandeling boeken. Maar een NEI-behandeling kan ook onderdeel zijn van een (holistisch)traject.

Ben je benieuwd of deze laagdrempelige behandeling bij jou past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

NEI- behandeling €65,- ​

✓ los consult 
✓ sessie van 60 min. 

NEI- traject €180,-

✓ Dit traject omvat 3 NEI-behandelingen

 

NEI- behandeling online €55,-

✓ los consult 
✓ sessie van 60 min. via beeldbellen

NEI- traject online €155,- ​

✓ Dit traject omvat 3 NEI-behandelingen via beeldbellen