Reiki

Een ontspannend en helend moment voor jezelf.
Reiki energie helpt om jouw hoofd en hart weer met elkaar te verbinden.

Het brengt balans in je energiesysteem en draagt bij aan het oplossen van blokkades.

Het doorgeven van universele levensenergie om het zelfhelend vermogen van het lichaam versterken op een zachte en liefdevolle wijze  

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie door middel van handoplegging. De grondlegger van het hedendaagse westerse Reiki is de Japanner Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele energie via handopleggingen. Deze energie heft blokkades op in je lichaam en geest en brengt je weer in balans. De energie gaat stromen en activeert het zelfhelend vermogen. Zelfhelend vermogen heeft iedereen: als je bijvoorbeeld een snee in je vinger hebt, geneest dat, Reiki versnelt dat proces.

Het is een ontspannend en helend moment voor jezelf. Reiki energie helpt om jouw hoofd en hart weer met elkaar te verbinden. Het brengt balans in je energiesysteem en het draagt bij aan het oplossen van blokkades.

Reiki kun je ondergaan als je klachten hebt, maar ook puur voor de ontspanning. Een Reiki behandeling kan naast een reguliere behandeling plaatsvinden, als aanvulling, versterking, energieboost of diepe ontspanning.

Reiki behandeling (60 min.)
€ 65,-

Reiki behandeling (90 min.)
€ 95,-

Tijdens de behandeling is het fijn als je gemakkelijke kleding draagt. Tijdens een Reiki behandeling lig je op een massagetafel. Door mijn handen op diverse plekken van je lichaam te leggen, kan de energie door mijn handen in jouw lichaam stromen. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling warmte, kou, tintelingen of andere sensaties voelt, maar dat hoeft niet. Er kunnen allerlei emoties naar boven komen, zoals blijheid, verdriet of boosheid. Alles wat je voelt, is goed! Na een behandeling voelt iedereen zich vaak een stuk rustiger en meer ontspannen.