Helende reis

Ben je ook zo toe aan een ontspannen avond voor jezelf?
Ga dan mee op een innerlijke reis en herstel de balans van je lichaam.

Deze avond gaan we tijdens een geleide meditatie de 7 hoofdchakra’s of vijf elementen langs.

Tijdens een helende reis gaan we onder andere aan de slag met ademhalingstechnieken en geleide meditatie. Het gebruik van klankschalen zorgt ervoor dat blokkades losgetrild worden. En natuurlijk kan de ondersteuning van heerlijk geurende chakrasprays niet ontbreken. We sluiten af met het trekken van een orakelkaart, welke boodschap mag je nog mee naar huis nemen?

Tijdens deze avond en in de dagen die volgen, kunnen prachtige inzichten ontstaan, terwijl de energie blijft stromen. Het is een uitnodiging voor een reis naar binnen.

Liefs, Birgit

Helende reis €45,-

✓ groepsceremonie, max. 6 personen
✓ sessie van 2,5u

♥ diepe ontspanning
♥ helende klanken
♥ geleide meditatie
♥ klankschalen
♥ orakelkaarten
♥ heerlijk geurende spray’s 

Heb je interesse of vragen? Neem vooral contact met me op!

Chakra's
Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je voorstellen als een draaiend wiel die energie door je lichaam laat stromen. Er stroomt altijd energie door je heen, ook al zie je die niet. De chakra’s zorgen ervoor dat deze zonder problemen kan stromen.
 
Vijf elementen

De 5 elementen leer is een onderdeel van de Chinese geneeskunde en gaat er vanuit dat alles wat leeft is opgebouwd uit: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Elk element heeft zijn eigen kenmerken en specificatie betreft karakter, seizoen, kleur, orgaan, emoties enz.