Over mij

“Waar het verleden je heeft gebracht staat vast. Hoe je verder reist, bepaal je zelf.”

Mijn naam is Birgit, getrouwd met Michiel en moeder van 2 prachtige dochters.

Sinds een aantal jaar ben ik op een reis van bewustwording. Lange tijd heb ik mijn eigen gevoeligheid niet (h)erkend. Sinds ik moeder ben geworden van twee gevoelige meiden, ben ik de gevoeligheid in mijzelf gaan zien. Kinderen houden je op een diep niveau een spiegel voor. 

Van oorsprong ben ik opgeleid als fysio- en oedeemtherapeut. Dit werk doe ik nog steeds met plezier. Sinds mijn eigen burn- out werd ik steeds meer getrokken naar een holistische manier van kijken naar (lichamelijke) klachten. Daarom heb ik gekozen voor de opleiding tot holistische therapeut en blijf ik me steeds verder verdiepen. Op deze manier kan ik je op alle lagen begeleiden in je eigen proces. 

Hiervandaan is uiteindelijk praktijk de Heelboom ontstaan. Net zoals een boom verbonden is met zowel de aarde als het universum, zo zijn wij als mensen verbonden met lichaam, geest en ziel. Wortels, stam, takken – lichaam, geest en ziel. Een goede balans tussen lichaam en geest zorgt ervoor dat je een stevige band hebt met de aarde en tegelijk je verbinding met het hele universum accepteert en omarmt.

Wil je ook weer leven vanuit verbinding, neem dan contact met me op. Ik hoop je snel te zien!

Liefs, Birgit

Behandelingen

Voor de volgende behandelingen kan je bij me terecht:

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met me op