Behandelingen

Bij de Heelboom kan je terecht voor diverse behandelingen. Ervaar de kracht van o.a. holistische therapie, NEI- therapie, litteken behandeling, Reiki, klankschaalmassages en ademsessies in Roosendaal.
Ik nodig je uit in mijn praktijk, waar een veilige omgeving en mijn liefdevolle begeleiding centraal staan. Hier kun je in alle kwetsbaarheid je ware zelf zijn.
Hier wordt je gezien en gehoord, met als doel jou weer in je kracht te zetten. Zodat jouw klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Liefs, Birgit

Bij een holistische therapeutische behandeling kijken we naar de oorzaak achter je klachten. Samen gaan we op zoek naar de kernoorzaak van je klacht op holistisch niveau. Om van daaruit met verschillende behandelmethodes te mogen helen wat geheeld mag worden en te doorvoelen wat gevoeld wil worden.

NEI staat voor Neuro Emotionele integratie. Het is een methode die helpt om te kijken naar de emotionele blokkades achter een fysieke of mentale klacht. 

Met de biotensor, een energetisch meetinstrument, ga ik op zoek naar deze blokkades. Zo maken we het onbewuste bewust.

Reiki is het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie door middel van handoplegging. Het heft blokkades op in je lichaam en geest en brengt je weer in balans. De energie gaat stromen en activeert het zelfhelend vermogen. ​

Heb jij ook last van je litteken? 
Bij littekens zijn vaak niet alleen de huid beschadigt, maar ook de onderliggende weefsels. Dit heeft gevolgen voor de doorstroming en je energie huishouding.

Bij een klankschaalmassage staan klankschalen op het lichaam. Hierdoor kan de trilling van de klankschaal de spieren diep ontspannen. Door de trilling wordt in het lichaam de doorstroming van de energiebanen en de doorbloeding gestimuleerd.

Met Body Remembers Trauma Therapy (BRTT® ) en Trauma Releasing Breathwork (TRB®) maken we een diepe innerlijke reis. Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen.

Ben je ook zo toe aan een ontspannen avond voor jezelf?
Ga dan mee op een innerlijke reis en herstel de balans van je lichaam.

Deze avond mag je tijdens een geleide meditatie diep ontspannen, begeleid door o.a. klankschalen, aurasprays en orakelkaarten. 

Tijd voor jezelf

Benieuwd geworden?
Neem contact met me op voor een afspraak

 

Als holistisch therapeut werk ik complementair en ondersteunend. Bij ernstige klachten/ziekten is het ten alle tijden raadzaam een reguliere arts te bezoeken voor een diagnose of behandeling van ziekte.

Holistische therapie is een volwaardige vorm van therapie. Je hebt hiervoor geen verwijzing van een arts nodig. Holistische therapie is ook prima te combineren met de reguliere zorg- en  therapievormen.